10. jan. 2012

2012

Titlen på en dårlig film og på det nye år. Men min film bliver ikke dårlig: Jeg er kommet rigtig godt i gang med det nye år. Over jul og nytår har jeg ofte haft tendens til at være sløset med træningen. Men det blev anderledes denne gang, hvor jeg havde nogle fine træninger med andre mennesker. Til nytår i Aalborg blev det til et gensyn med Rebild Bakker (de er stadig store) og en 30 kms tur nytårsaftensdag til at slutte året af.

Men her i weekenden stod den så på landsholdssamling igen. Der er meget landsholdsaktivitet, men det er kun godt for kvaliteten af træningerne her er i top. Og det kan også siges om denne weekend: Mit fokus inden var på det tekniske område. Fysikken er meget i fokus resten af ugen i Århus. Vi startede benhårdt ud med en træning i konkurrencetempo i Hjortsballe Krat. Selvom jeg ikke har følt et særlig godt flyd i længere tid, kørte det meget godt her. Jeg undgik fejl og fik læst fremad på kortet. Fysikken var lidt efter op ad de største bakker, men på de flade stykker havde jeg godt med overskud. (Alle weekendens kort kan ses i kortmappen: http://www.o-kortmappen.dk/okr/index.php?user=AB )
Dagen efter i Vestjylland blev jeg virkelig bekræftet i, at det går fremad Jeg var meget mere sikker på kompasset, mens min kortforståelse i et komplekst kurveområde var god. Denne del af Danmark er fantastisk at løbe i, og jeg glæder mig hver gang hertil. Jeg løb her for føste gang i 2007 under udtagelsesløbene til EYOC og kan bruge skoven som "målestok" for udviklingen. Og det går fremad
Alt i alt en weekend, hvor jeg fik gennemført mit mål om at have fuld koncentration i teknikken. Det er derfor en god start på den tekniske periode, som elitecenteret og landsholdet går ind i her frem til marts. Den varmer så op til konkurrencerne, som begynder i slutningen af februar i Portugal. Jeg glæder mig til at sæsonen starter igen, men uden sne i år er det ikke så pinefuldt igen. Det sneede ganske vist i går morges, men det blev hurtigt afløst af lunere temperaturer. Endelig fik vi en "dansk" vinter igen.

Hvad venter der så i sæsonen? Først skal jeg koncentrere mig om træningen, der stadig præger dagligdagen. Så komnmer konkurrencerne - her skal jeg vænne mig til at tabe. Det er de store drenge man er op mod nu, men det er jeg klar til. Jeg har ingen forventninger om medaljer til DM'erne eller høje placeringer internationalt. Jeg gør mit bedste og ved, at jeg skal kæmpe. Målet er i første omgang EM. Filmen "Mit 2012" er startet og hvem ved hvilket forløb den får?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar