8. jun. 2013

Så tæt på


4 sekunder - sølle fire sekunder var jeg for at kvalificere mig til finalen på 4 afdeling af NORT. Endelig ramte jeg dagen efter to mindre tilfredsstillende sprinter. Jeg havde super godt flyd og lavede ingen større fejl. Jeg pressede også meget bedre på ind og ud af posterne og det hele resulterede i den tarvelige 31. plads, den første der ikke kvalificerer til finalen. Derved var jeg også uden for konkurrencen om WRE-pointene. Men vigtigst af alt var, at jeg kom ovenpå igen. Det har været lidt hårdt fysisk, men jeg synes, at jeg kom bedre efter det.
I dag var så afslutningen, en jagtstart hvor jeg gik ud lidt over 14 minutter efter fronten. Jeg har egentlig også fint styr på det i starten, men så bliver jeg lidt for satsende, og det bliver straffet. Først til post 7 (11 på track) og så gevaldigt til post 8 (9/12 track). Post 7 er "bare" en parallel fejl. 


Post 8 er dårlig udløb og så virkelig en klodset beslutning.  Jeg går meget skævt ud, men tror egentlig, at jeg er på ret kurs. Finder mig helt ved den store sten (A) og ved, at jeg krydser over små høje (B), hvor så posten skal ligge i en slugt bagved (C). Hvorfor at jeg så, efter en lille tur frem og tilbage, konkluderer, at jeg må være et helt andet sted, kan jeg ikke komme på. Men jeg finder mig selv igen ved stien og stübet (D). 

 Fejlen koster nok omkring 8 minutter og også min motivation til at fortsætte. Det gør jeg dog, men det bliver slet ikke i samme tempo. Løber egentlig okay efter, med nogle fejl, men har ofte meget dårlige linjer. Se hele live trackingen her: http://www.tulospalvelu.fi/gps/20130608nort5M/

Er jeg tilfreds? Er super glad for 4. etape, men kan ikke være glad for resten. Målet var finalerne og 1200 point. Intet er hentet, men jeg håber, at jeg har vist gode takter. Nu er det bare at vente at høre omkring VM-udtagelse i morgen. Krydser fingre for en sprint-plads. Alt er på vippen!

2 kommentarer:

 1. Næste gang, forhåbentlig til WOC, har du 4 sekunder på din side :)

  Synes måske du også kunne beskrive nogle stræk hvor det gik godt, i stedet for kun at vise dine fine bom :)

  Held og lykke med udtagelsen i morgen
  /Kreiberg

  SvarSlet
 2. Ja du må lige vise hvad du gjorde på f.eks. de to langstræk :)

  Men forståeligt motivationen falder ovenpå to bom som disse, især når der andre steder bliver løbet i store tog der er svære at hamle op med!

  Men du kan da konkurrere med Emma om bom. Jeg så desuden på trackingen at der var en hel del (hver især) som var ude og rode i samme område (nord for 7'eren) så det må have været tricky der.

  Men ellers ser det sgu fedt ud, men tungt formoder jeg :)

  /Laage

  SvarSlet