19. feb. 2015

Hjem til Aarhus


Jeg er netop hjemvendt fra 1½ uges træningslejr med landsholdet i Barbate-området i Sydspanien. Det blev en rigtig god træningslejr med 23 timers løb på 11 dage og en masse orienteringstræninger i benene. Desuden var det som altid virkelig hyggeligt at blive samlet med hele holdet igen, som jeg egentlig ikke har set længe pga. mit fravær fra Aarhus.
Efter hjemkomsten fra Australien blev jeg i Roskilde for at holde klubaften om min satsning og hverdag og elitecenteret i Aarhus. Det blev desuden perfekt timet med, at jeg kunne deltage i Roskilde Kommunes DM-fest om fredagen og modtage et bevis for en støttebevilling for 2014/2015. Hernæst blev det også til en gensyn med træning med TC Sjælland og deltagelse i Natcup og VTR-løb, som i "gamle dage" før jeg flyttede hjemmefra. Og før jeg kunne drage ud af vinterkulden på træningslejr, skrev jeg en 7-dages eksamen i Politisk Sociologi, hvor jeg tilbragte de fleste dage på RUC's bibliotek.
Men i morgen er det så endelig tid til atter at vende hjem til Aarhus og EC-træningerne igen. Jeg rejste væk for næsten to måneder siden og glæder mig virkelig til at komme hjem og få en normal hverdag op at stå igen. Jeg er flyttet igen igen og skal lige have mig indlogeret, før jeg kan begynde en sej kamp om at catche op på studiet, hvor jeg allerede nu er tre uger bagud. Heldigvis har jeg kun ét fag i dette semester, så det burde kunne klares. Og på træningsfronten er motivationen høj, så den næste hårde periode skal nok blive god.
Ikke mere herfra - kun billeder fra træningslejren:
 
Fantastiske klippeformationer på en bjergtur


En blanding af regn og solskin gav lækkert føre


Den kolde pool vi tilbragte 10 min om dagen i ifm. med restitution-projekt


Udsigt over Gibraltar-strædet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar